kullancsok elleni védelem

 Tel: 06 20 57 23 309

Kontakt

 

1. KULLANCSIRTÁS
 

1. kullancsirtás álatokon


2.
kullancsirtás a kertben


3.
kullancsirtás gombával

 4. Hol fertőznek a kullancsok

5. Kullancsirtás amit Ön is megtehet


6. kullancsok okozta ártalom
 Kullancsok ellen tudunk saját magunk is védekezni!

Soha ne felejtsük el az a tényt hogy a kullancsok a zöldben mindig lesben álnak
A szabadban tartózkodás alkalmával szakítsunk időt saját magunk és gyermekeink ruházatának átvizsgálására. Mindig zárt de ugyanakkor szellős ruházatot használjunk. Ruházatunk ne legyen n feltűnő színű. Kirándulások alkalmával ne használjunk illatos parfümöket, dezodort vagy szappant. Ezek alapszabályok a kullancsok elleni harcban .

Ma már a ruhaipar is felfigyelt a kullancsveszély problémájára. Ennek következménye hogy olyan ruházatot is gyártanak az erdőt járók részére ami kullancsriasztó szerrel van kezelve a elkészítés során. A ruházat szagtalan és az emberi bőrt nem irritálja. Mosható mosógépben is. Kullancsok elleni riasztó hatása sokáig megmarad. Nyolcvan mosás után is riasztja a kullancsokat. Kullancsriasztós termékek között van sapka, zokni , kabát , nadrág.

Használhatunk alkalmi riasztó szereket is. Ezeknek a hatástartósága a kullancsokkal szemben három négy óra. Használatukat egy egész napos kirándulás alkalmával ismételni szükséges. Érdemes beszerezni a kullancsriasztókat de mindig tartsuk szem előtt a használati utasítások betartását