Budapest Kullancsirtás

Kullancsirtás Budapesten és vonzáskörzetében

kullancsirtas@kullancsirtas.hu

Tel :06 20 57 23 309

Budapesti kullancsirtás a fenti számon megrendelhető!

Szabaduljon meg budapesti kertjében lévő kullancsoktól! Ne vállaljon felesleges kockázatot mely a az ott lakókat és házi kedvenceket is fenyegeti! Évente sok ezer új Lyme kór fertőzést regisztrálnak melyet a kullancsok terjesztenek! Az idei évben pedig az előrejelzések szerint Budapesten és környékén növekvő kullancsfertőzésre számítanak a szakemberek! Agyvelőgyulladás megbetegedése is előfordul.

 Biztosan állíthatjuk hogy a budapesti zöld területeken gyakorta előfordulnak a kullancsok! Kullancsok megtalálhatóak budapesti strandokon, a ligetben, és a budapesti parkokban! A házi kedvencek tulajdonosai sokat tudnának mesélni hogy mennyi kullancs került a kedvencek bundájába a meleg idő kezdetétől, pedig csak a budapesti ház körüli kerten tartózkodott. Ennek tudatában ajánljuk a budapestieknek a kullancsirtást. A klímaváltozás miatt ( melegebbek a telek) a téli időszakban nem pusztulnak el a kullancsok a budapesti zöld területeken sem! A kullancsok irtására egyre nagyobb igény mutatkozik Budapesten is.


A budapesti zöld terület kezelésével megszabadulhat a kullancsoktól!
Kullancsirtással megvédheti kedvenc háziállatait Budapesten!
Kullancsirtással elkerülheti hogy a budapesti kertjében kullancsok kapaszkodjanak az ott tartózkodó gyermekeire és hozzátartozóira!

Kullancsirtás időszakának kezdete Budapesten május elején kezdődik. A terület elhelyezkedésétől függően érdemes a kullancsok irtását időjárás függvényében júniusban megismételni!
A ki biztosra szeretne menni annak az őszi kullancsirtást is ajánljuk!
Budapesten elvégzett kullancsirtással megelőzhetőek a kullancsok által terjesztet betegségek!

*Szeretnék megjegyezni hogy jelen pillanatban kizárólag a kullancsokra, mint célszervezet irtására nincs bejegyzett szer. Tudni kell hogy a kertekben végzett általános jellegű kártevömentesités a növényi kártevőkön kívül a kullancsokat is megsemmisíti. A zöld felület kezelésére azonban vannak engedélyezett szerek! Természetesen mi is ezeket használjuk Budapesten


Kullancsirtás Budapest, Kullancsok irtása Budapesten